Servei post-venda
Servei post-venda
Una xarxa de tècnics cobrint tot el territori per a assistir-lo amb rapidesa i eficàcia.

Cobertura, solvència i fiabilitat, dècades d’experiència ens avalen.

Deixi que li mostrem tot el que podem fer per vostè.
Central receptora alarmes
Central receptora alarmes
La Central Receptora de Alarmes (CRA) controla i gestiona permanentment, les 24h els 365 dies l'any, totes les senyals dels sistemes de seguretat connectats. Alerta a Policia, Mossos d’esquadra i altres forces de seguretat quan és precís. 

Descobreixi totes les possibilitats que tenim a la seva disposició per protegir-lo.
Vigilants de seguretat
Vigilants de seguretat
A la seva disposició un servei de vigilants per a garantir la seva seguretat i les seves propietats.

Personal de confiança, excel·lència en els procediments de vigilància amb l’objectiu d’assegurar que tot està en ordre. En comunicació amb les forces de seguretat quan és necessari.
Serveis generals
Serveis generals
Som especialistes en la neteja professional, conserges, recepcionistes, controladors de pàrquing i serves de custòdia documental i destrucció d'arxius.

Consulti tot el que som capaços de fer per vostè.
Homologacions
Homologacions
Plana Fàbrega està inscrita en els següents registres. Veure Homologacions
Certificacions
Certificacions
Plana Fàbrega compleix amb tots el estàndards de qualitat exigibles per tal de poder obtenir el certificat que detallem. Veure Certificacions
Tot sobre actualitat
SEMINARIS NOVA NORMATIVA RIPCI
Al llarg de tot aquest any Plana Fàbrega organitza seminaris conjuntament amb els Gremis d’instal·ladors de tot el territori per donar a conèixer la nova Normativa Ripci - reglament d’instal·lacions de protecció contra incendis -
SEMINARIS NOVA NORMATIVA RIPCI
ACORD DE COL·LABORACIÓ INELTAS i PLANA FÁBREGA
INELTAS (Asociación empresarial de Instalaciones Eléctricas y Telecomunicaciones de Asturias) i PLANA FÁBREGA ASTÚRIES ha arribat a un acord de col·laboració per a les Instal·lacions de Sistemes de Seguretat.
ACORD DE COL·LABORACIÓ INELTAS i PLANA FÁBREGA
ARTICLE REGIÓ 7:EL GERENT DE MANRESA MOSTRA L'ALARMES MÉS SEGURA
Entrevista a la revista Regió 7 sobre els robatoris en domicilis que s'estan produint tant en urbanitzacions del Bages com en pisos de zones cèntriques de Manresa o de poblacions del voltant.
ARTICLE REGIÓ 7:EL GERENT DE MANRESA MOSTRA L'ALARMES MÉS SEGURA
IN-WALL BLUETOOTH® ÀUDIO RECEIVER. EISSOUND
Escolti tota la música dels seus dispositius amb el Kit receptor d'àudio que permet l'aparellament amb qualsevol dispositiu Bluetooth®
IN-WALL BLUETOOTH® ÀUDIO RECEIVER. EISSOUND
PLANA FÀBREGA VIGILA 6.0
És un sistema de protecció perimetral basat en càmeres de detecció amb alarma. L’únic sistema del mercat que evita les falses alarmes.
PLANA FÀBREGA VIGILA 6.0
VÍDEO IN-WALL BLUETOOTH® ÀUDIO RECEIVER. EISSOUND
In-Wall Bluetooth® Mòdul Bluetooth que permet l'aparellament amb qualsevol dispositiu Bluetooth i s'integra amb els mecanismes de llum més populars del mercat.
VÍDEO IN-WALL BLUETOOTH® ÀUDIO RECEIVER. EISSOUND
Ofertes i Promocions
Identifiqui's per veure les seves promocions  Registrar-se
Ofertes

Promocions
A continuació detallem referències de producte que estan en campanya de promoció. Consulteu-nos i us detallarem les seves avantatges.

Plana Fàbrega

Des de la seva creació el 1967 pel seu fundador Joan Plana Fàbrega, Plana Fàbrega ha estat l'empresa catalana de referència en el sector de les Telecomunicacions, la Seguretat, el Material elèctric, Leds. Avui dia som presents a tot l'àmbit geogràfic de Catalunya, Astúries i el Marroc i liderem el mercat gràcies al tipus de compromís que adquirim amb els nostres clients. Confiança, eficàcia, protecció, tecnologia, professionalitat, servei, seguretat, experiència ..., són més que paraules per Plana Fàbrega. Per a nosaltres, la seva tranquil·litat és la nostra recompensa.

Vídeos
Accedeixi als vídeos de Plana Fàbrega: