Accessoris de Detecció CO

Accessoris de Detecció CO
Targeta regulació de velocitat (fins a 3 motors) + Ethernet
Ref GAS940307
Targeta per connectar fins a 3 reguladors de velocitat capaços de controlar els seus corresponents tres motors i obtenir el rendiment òptim dels motors d'extracció, aconseguint estalvi energètic. Dissenyada per minimitzar el consum energètic en els sistemes i reduir el nivell de soroll en els sistemes de renovació d'aire per a Sistema de detecció de Monòxid. Implementa el protocol MODBUS que permet la monitorització i control mitjançant un programari SCADA. Disposa de 3 Sortides per controlar la Velocitat dels Motors. Una per Mòdul de Monòxid; sortida Auxiliar 24V disponible a la placa principal; Sortida 24V de Bateria disponibles. + Sortida Passarel·la Ethernet.
PVP: 550,08 IVA inclòs
PVP: 550,08 IVA inclòs
Veure producte
Targeta regulació de velocitat (fins a 3 motors)
Ref GAS940306
Targeta per connectar fins a 3 reguladors de velocitat capaços de controlar els seus corresponents tres motors i obtenir el rendiment òptim dels motors d'extracció, aconseguint estalvi energètic. Dissenyada per minimitzar el consum energètic en els sistemes i reduir el nivell de soroll en els sistemes de renovació d'aire per al Sistema de detecció de monòxid. Disposa de 3 sortides per controlar la velocitat dels motors. Una per mòdul de monòxid; Sortida Auxiliar 24V disponible en la placa principal; Salida 24V de Bateria disponibles.
PVP: 244,06 IVA inclòs
PVP: 244,06 IVA inclòs
Veure producte
Mòdul d'ampliació de la central de monòxid
Ref GAS940301
Mòdul per a ampliació de centrals de CO que permet la connexió de fins a 32 detectors connectats a 2 fils, sense polaritat, a una distància màxima d'1 km.
PVP: 146,17 IVA inclòs
PVP: 146,17 IVA inclòs
Veure producte