Repetidors i targes de comunicació analògiques

Repetidors i targes de comunicació analògiques
Targeta de comunicació TCP/IP TED-151-CL Cloud
Ref FOC950514
Mitjançant la targeta de comunicació TED-151-CL podem connectar les centrals convencionals i les centrals analògiques al servei de cloud per manteniment. Eina per al control i gestió amb la informació de com està funcionant el sistema de detecció i reduint substancialment costos de trasllats. L'aplicació permet al mantenidor disposar de tot l'històric de la central d'incendis en temps real, així com, activar i parar sirenes, silenciar el brunzidor de la central, rearmar i desactivar punts i zones. Les centrals de detecció connectades al núvol envien en temps real les avaries i alarmes al servidor i des d'aquest es reenvien en forma de notificacions.
PVP: 293,86 IVA inclòs
PVP: 293,86 IVA inclòs
Veure producte
Targeta de comunicació TCP/IP amb webserver
Ref FOC950503
Targeta de comunicació via TCP/IP amb WebServer incorporat per a centrals convencionals o analògiques. Permet el telemanteniment i control remot de les centrals de detecció d'incendis i enviament automàtic de correus electrònics d'alarma o avaria.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Targeta passarel.la convencional-llaç analògic.
Ref FOC950370
Permet la comunicació de les alarmes i avaries de la central convencional (a la qual es connecta) a través del llaç analògic a una central analògica
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
kit transmissió IP/GPRS analògica a CRA TCD-106A
Ref FOC950490
Mòdul de comunicació a CRA per GPRS i Ethernet, protocol Contact ID per transmetre els esdeveniments d'alarma i fallada a nivell de zona de detecció. Compatible amb la gamma de centrals analògiques. Compliment de la normativa EN-50131.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Tarjeta comunicació RS485 + Modbus + Fibra Òptica per a centrals analògiques
Ref FOC012930
Targeta de comunicació en xarxa RS485, Modbus, i Fibra òptica per a connexió de xarxa de centrals analògiques. Incorpora sortida de protocol Modbus per a integracions amb tercers. Permet la instal·lació de la xarxa del sistema en anell o en bus. Incorpora circuit d'aïllament elèctric entre nodes. Distància màxima entre nodes fins a 1.000 metres. Necessària 1 tarja per central.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Targeta comunicació fibra òptica per a central analògica
Ref FOC012916
Targeta de comunicació per fibra òptica per a connexió de xarxa de centrals analògiques connexa. Permet la instal·lació de la xarxa del sistema en anell o en bus. Es requereix una targeta per central. Màxim de 32 nodes. Incorpora circuit d'aïllament elèctric entre nodes
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Dispositiu de repetidor gràfic per a sistema analògic
Ref FOC012915
Repetidor gràfic per a sistema analògic. Permet la visualització i gestió gràfica de la instal·lació de detecció d'incendis a través de plànols en un monitor (HDMI). Accepta tots els formats d'imatge (jpeg, bmp, gif, etc.). Ús fàcil i intuïtiu. Es recomana l'ús d'una pantalla amb interfície tàctil. Disposa de sortida HDMI i connexió a Ethernet per a la connexió d'una xarxa de repetidors, utilitzant la infraestructura Ethernet i Wifi ja existent. Un dispositiu ha d'estar connectat al sistema d'incendis mitjançant una targeta de comunicació. Alimentador inclòs.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Repetidor gráfic amb pantalla tàctil 10" central analògica
Ref FOC950421
Repetidor gràfic inalàmbric en format Tablet de 10” per a sistema analògic. Permet la visualització i gestió gràfica de la instal·lació de detecció d'incendis a través de plànols. Us fàcil i intuitiu. Accepta tots els formats d'imatge (jpeg, bmp, gif, etc). Necessària connexió Wifi a un dispositiu RTD-150E. Alimentador inclòs.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Repetidor gráfic amb pantalla tàctil 7" central analògica
Ref FOC950420
Repetidor gràfic inalàmbric en format Tablet de 7” per a sistema analògic. Permet la visualització i gestió gràfica de la instal·lació de detecció d'incendis a través de plànols. Us fàcil i intuitiu. Accepta tots els formats d'imatge (jpeg, bmp, gif, etc). Necessària connexió Wifi a un dispositiu RTD-150E. Alimentador inclòs.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Tarjeta comunicació RS485+Modbus per a centrals analògiques
Ref FOC950349
Targeta de comunicació RS485 i sortida Modbus, per a connexió de xarxa de centrals analògiques . Incorpora sortida de protocol Modbus per a integracions amb tercers. Permet la instal·lació de la xarxa del sistema en anell o en bus. Incorpora circuit d'aïllament elèctric entre nodes. Distància màxima entre nodes fins a 1.000 metres.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Targeta de xarxa TAGRED-2.0 per a centrals analògiques
Ref FOC012302
La targeta de xarxa TAGRED-2.0 és el dispositiu que ens permet incorporar a la xarxa qualsevol central analògica CONEXA-2.0. La xarxa permet la connexió de fins a 32 nodes connectats en anell amb connexió redundant o en bus. Sortida de Xarxa RS485. Sortida per impressora RS232.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Repetidor de central analògica REPCA 2.0
Ref FOC012251
Repetidor per control a distància d'una central CONEXA o xarxa, mostra incidències que reflecteix la central principal. Amb display de 4x40 caràcters, tecles de control i pot ser muntat en superfície o encastat. Permet rearmar la central principal, silenciar el sistema i silenciar o activar les sirenes. El repetidor és considerat un node de la xarxa, podent arribar a estar connectat fins a un màxim de 32 equips (centrals analògiques i repetidors), mitjançant cable de 2 x 1.5 mm2 apantallat.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte