Seguretat

Seguretat
Targeta de relés interna 8 entrades 8 sortides per a Vigilanovetat
Targeta de relés interna 8 entrades 8 sortides per a Vigila
Ref CCT956021
Targeta de relés interna. 8 Entrades o particions (Digital input): Entrades optoacoplades, Tensió d'entrada entre 4.5 V cc i 20 Vcc (màx. 30 Vcc). Leds vermells il·luminats quan les entrades s'activen. 8 Sortides o relés (Relay Output): Contactes secs, lliures de tensió. Consum màxim: DC24V 1A. Leds verds il·luminats quan s'activa un relé. Contactes normalment tancats (N / C). Poden ser configurats individualment com N / A modificant un jumper a l'interior de la unitat.
PVP: 453,75 IVA inclòs
PVP: 453,75 IVA inclòs
Veure producte
Targeta de relés interna 8 entrades 4 sortides per a Vigilanovetat
Targeta de relés interna 8 entrades 4 sortides per a Vigila
Ref CCT956015
Targeta de relés interna. 8 Entrades o particions (Digital input): Entrades optoacoplades, Tensió d'entrada entre 4.5 V cc i 20 Vcc (màx. 30 Vcc). Leds vermells il·luminats quan les entrades s'activen. 4 Sortides o relés (Relay Output): Contactes secs, lliures de tensió. Consum màxim: DC24V 1A. Leds verds il·luminats quan s'activa un relé. Contactes normalment tancats (N / C). Poden ser configurats individualment com N / A modificant un jumper a l'interior de la unitat.
PVP: 340,31 IVA inclòs
PVP: 340,31 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 12 canalsnovetat
Equip Vigila IP 12 canals
Ref CCT956010
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 12 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 17.424,00 IVA inclòs
PVP: 17.424,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 11 canalsnovetat
Equip Vigila IP 11 canals
Ref CCT956009
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 11 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 15.972,00 IVA inclòs
PVP: 15.972,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 10 canalsnovetat
Equip Vigila IP 10 canals
Ref CCT956008
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 10 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 14.520,00 IVA inclòs
PVP: 14.520,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 9 canalsnovetat
Equip Vigila IP 9 canals
Ref CCT956007
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 9 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 13.068,00 IVA inclòs
PVP: 13.068,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 8 canalsnovetat
Equip Vigila IP 8 canals
Ref CCT956006
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 8 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 11.616,00 IVA inclòs
PVP: 11.616,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 7 canalsnovetat
Equip Vigila IP 7 canals
Ref CCT956005
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 7 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 10.164,00 IVA inclòs
PVP: 10.164,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 6 canalsnovetat
Equip Vigila IP 6 canals
Ref CCT956004
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 6 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 8.712,00 IVA inclòs
PVP: 8.712,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 5 canalsnovetat
Equip Vigila IP 5 canals
Ref CCT956003
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 5 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 7.260,00 IVA inclòs
PVP: 7.260,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 4 canalsnovetat
Equip Vigila IP 4 canals
Ref CCT956002
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 4 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 6.292,00 IVA inclòs
PVP: 6.292,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 3 canalsnovetat
Equip Vigila IP 3 canals
Ref CCT956001
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 3 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 4.719,00 IVA inclòs
PVP: 4.719,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 2 canalsnovetat
Equip Vigila IP 2 canals
Ref CCT956000
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 2 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 3.146,00 IVA inclòs
PVP: 3.146,00 IVA inclòs
Veure producte
Caixa de connexions Impermeable per a HDW2novetat
Caixa de connexions Impermeable per a HDW2
Ref CCT956016
Caixa de connexions circular Impermeable per a càmeres mini-domo (HDW2) amb ancoratge a 4 punts. Alumini, colro blanc.
PVP: 11,86 IVA inclòs
PVP: 11,86 IVA inclòs
Veure producte
Font d'Alimentació en Caixa amb clau. 12VDC 10A. 9 canalsnovetat
Font d'Alimentació en Caixa amb clau. 12VDC 10A. 9 canals
Ref CCT955995
Font d'Alimentació a Caixa Metàl·lica de 9 canals, amb indicador LED de sortida individual. Clau de bloqueig per evitar l'accés no autoritzat. Adaptador d'alimentació de AC90 ~ 264Vac. Protecció contra sobrecàrrega, sobreintensitat de corrent, protecció contra sobretensions, capacitat antiestàtica i anti interferència. Instal·lació professional en paret amb orificis de sortida reservats, còmodes i flexibles.
PVP: 138,24 IVA inclòs
PVP: 138,24 IVA inclòs
Veure producte