Teclats i polsadors ALIAT

Teclats i polsadors ALIAT
Teclat tàctil HORIZON per a centrals ALIAT i PROGUARD, negre
Ref ALA953868
Teclat compatible amb els sistemes de seguretat cablejats i híbrids. Fàcil instal·lació amb placa posterior desmuntable. Inclou una zona addicional cablejada. Actualització automàtica del firmware del teclat durant la instal·lació des del panell principal de central. Color negre.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Teclat LCD vertical VISION G2 amb lector de proximitat(inclou 2 claus)
Ref ALA954094
Teclat LCD Vision cablejat amb lector de proximitat. Indicadors visuals en pantalla per connectivitat en el núvol, problemes del sistema, manipulació i armar / desarmar. Protecció contra manipulació de paret. Fiable gràcies a les seves tecles duradores que ofereixen una resposta ràpida. Connexió BUS. Fàcil d'instal·lar amb suport de muntatge incorporat i una fixació de cargol del teclat al suport de muntatge. Freqüència RF de proximitat: 13,56 MHz. Consum: 180 mA màx. Temperatura de funcionament: -10 a 55 ° C. Dimensions: 180 x 115 x 35 mm.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Teclat tàctil HORIZON per a ALIAT i PROGUARD amb proximitat negre PF
Ref ALA953988
Teclat de LCD tàctil per a centrals ALIATi PROGUARD plus. Amb lector de proximitat. Elegant disseny de baix perfil amb pantalla de cristall tàctil de ràpida resposta.LCD amb retroiluminació blau. Interfície de menús intuïtius per fàcil ús i programació. Instal·lació senzilla mitjançant placa posterior desmuntable. Inclou 1 zona cablejada. Acabat en color negre. Connexió mitjançant bus de 4 fils. Distància màxima del panell 300 m. Temperatura de funcionament: -10 a 50 ºC. Consum màx: 100 mA. Dimensions: 129 x 177 x 24 mm. Certificat EN50131 Grau 3
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Teclat LCD vertical LUCIS per a centrals ALIAT
Ref ALA941008
Teclat amb pantalla retro-il·luminada. Interfície de menús intuïtiva per a l'usuari. Certificat EN50131 Grau 2.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte