Centrals de detecció analògiques

Centrals de detecció analògiques
Programari gràfic per a centrals analògiques CONEXA 2
Ref FOC950521
Programari gràfic per a les centrals analògiques sèrie CONEXA 2 llaços. Control, supervisió i gestió de la instal·lació de detecció d'incendi en entorn gràfic. El programari permet: Configuració dels elements. Informació en temps real. Anàlisi de les dades emmagatzemades. Informes. Integració amb altres sistemes. Nivells d'usuaris amb contrasenya. Generació de gràfics. Múltiples usuaris en paral·lel. control remot
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Programari gràfic per a centrals analògiques CONEXA 4.
Ref FOC950524
Programari gràfic per a les centrals analògiques sèrie CONEXA 4 llaços. Control, supervisió i gestió de la instal·lació de detecció d'incendi en entorn gràfic. El programari permet: Configuració dels elements. Informació en temps real. Anàlisi de les dades emmagatzemades. Informes. Integració amb altres sistemes. Nivells d'usuaris amb contrasenya. Generació de gràfics. Múltiples usuaris en paral·lel. control remot
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Central de detecció d'incendi analògica Mini 1 llaç compacte 100 adreces.
Ref FOC012200
Central de detecció d'incendi analògica de 1 llaç no ampliable amb capacitat per a bateries de 7 Ah.. Capacitat 100 adreces per llaç (detectors, mòduls o polsadors) Funció auto-cerca, permet configuració de1000 zones, 20 zones de visualització del foc amb LEDs indicadors., registre històric de 6.000 esdeveniments. 2 Relés lliures de tensió, 2 Sortides de Sirenes monitoritzades.. Homologació EN54-2 i EN54-4
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Programador d'adreces PRODI-2.0 per a central analògica
Ref FOC012301
El programador d'adreces és una eina del sistema analògic que ens permet assignar a cada element del sistema analògic una adreça. El programador PRODI-2.0 ja té en compte que hi ha elements del llaç que poden ocupar més d'una adreça, sent aquests detectats i fent la reserva de les adreces necessàries per no duplicar adreces en el sistema de forma automàtica.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Targeta expansió de 2 llaços analògics direccionables TAG-2LA-2.0
Ref FOC012207
Targeta expansió de 2 llaços analògics direccionables amb capacitat de 250 elements per llaç. Per centrals connexa-4 / 8L-2.0 i connexa-4 / 8LP-2.0.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Central de detecció d'incendi analògica de 4 a 8 llaços CONEXA 4/8LP Bateria 24A/h
Ref FOC012206
Central analògica CONEXA de 4 llaços ampliable a 8 llaços amb 250 elements per llaç sense polaritat amb capacitat per a bateria de 24 Ah. Ttargeta opcional de comunicació per permetre el control remot i la integració amb altres sistemes. Teclat que permet la personalització de l'idioma, pantalla gràfica de 240x128, de fàcil navegació a través del teclat de control. Leds d'estat del sistema, i 40 leds d'alarma i avaria de les diferents zones. Pot instal·lar-se en xarxa fins amb 32 centrals o repetidors. Funció d'Autocerca. Funció de Autodiagnòstic. Detecció adreces duplicades. Registre històric de 4.000 esdeveniments. Fins a 50 sirenes per llaç. Relé d'alarma i Avaria. 2 Sortides de Sirenes monitoritzades. Sortida auxiliar de 24V. Homologació EN54-2 i EN54-4.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Central de detecció d'incendi analògica de 4 a 8 llaços CONEXA 4/8L Bateria 18A/h
Ref FOC012205
Central CONEXA de 4 llaços ampliable a 8 llaços amb 250 elements per llaç sense polaritat amb capacitat per a bateria de 18 Ah. Targeta opcional de comunicació per permetre el control remot i la integració amb altres sistemes.Teclat que permet la personalització de l'idioma que es precisi, i una pantalla gràfica de 240x128, de fàcil navegació a través del teclat de control. Leds d'estat del sistema, i 40 leds d'alarma i avaria de les diferents zones. Pot instal·lar-se en xarxa amb fins per 32 centrals o repetidors. Funció d'Autocerca. Funció de Autodiagnòstic. Detecció adreces duplicades. Registre històric de 4.000 esdeveniments. Fins a 50 sirenes per llaç. Relé d'alarma i Avaria. 2 Sortides de Sirenes monitoritzades. Sortida auxiliar de 24V. Homologació EN54-2 i EN54-4.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Central de detecció d'incendi analògica de 4 llaços CONEXA 4L
Ref FOC012204
Central CONEXA de 4 llaços amb 250 elements per llaç sense polaritat amb capacitat per a bateries de 7 Ah. Targeta opcional de comunicació per permetre el control remot i la integració amb altres sistemes. Teclat que permet la personalització de l'idioma que es precisi, i una pantalla gràfica de 240x128 per oferir tota la informació necessària a força de menús i submenús, de fàcil navegació a través del teclat de control. Leds d'estat del sistema, i els 40 leds d'alarma i avaria de les diferents zones.Pot instal·lar-se en xarxa amb fins 32 centrals o repetidors. Funció d'Autocerca. Funció de Autodiagnòstic. Detecció adreces duplicades. Registre històric de 4.000 esdeveniments. Fins a 50 sirenes per llaç. Relé d'alarma i Avaria. 2 Sortides de Sirenes monitoritzades. Sortida auxiliar de 24V. Homologació EN54-2 i EN54-4.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Central de detecció d'incendi analògica de 2 llaços CONEXA 2L
Ref FOC012202
Central de detecció d'incendi analògica de 2 llaços no ampliable amb capacitat per a bateries de 7 Ah. Targeta opcional de comunicació per permetre el control remot i la integració amb altres sistemes. Teclat que permet la personalització de l'idioma que es precisi, display de 4x40 caràcters oferint tota la informació necessària a força de menús i submenús, de fàcil navegació a través del teclat de control. Leds d'estat del sistema, i els 20 leds d'alarma i avaria de les diferents zones. Pot instal·lar-se en xarxa amb fins 32 centrals o repetidors. Registre històric de 4.000 esdeveniments. 250 elements per llaç sense polaritat. Fins a 50 sirenes per llaç. Relé d'alarma i Avaria. 2 Sortides de Sirenes monitoritzades. Sortida auxiliar de 24V. Homologació EN54-2 i EN54-4.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Central de detecció d'incendi analògica de 1 llaç CONEXA
Ref FOC012201
Central de detecció d'incendi analògica de 1 llaç no ampliable amb capacitat per a bateries de 7 Ah.Targeta opcional de comunicació per permetre el control remot i la integració amb altres sistemes. Teclat que permet la personalització de l'idioma que es precisi, un display de 4x40 caràcters oferint tota la informació necessària a força de menús i submenús, de fàcil navegació a través del teclat de control. Leds d'estat del sistema, i els 20 leds d'alarma i avaria de les diferents zones. Pot instal·lar-se en xarxa fins 32 centrals o repetidors. Registre històric de 4.000 esdeveniments. 250 elements per llaç sense polaritat. Fins a 50 sirenes per llaç. Relé d'alarma i Avaria. 2 Sortides de Sirenes monitoritzades. Sortida auxiliar de 24V. Homologació EN54-2 i EN54-4.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte