Sistema Vigila

Equip Vigila Llarg abast IP 6 canals
Ref CCT957049
Sistema integrat de vídeo vigilància de llarg abast format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 6 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 13.794,00 IVA inclòs
PVP: 13.794,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila Llarg abast IP 5 canals
Ref CCT957048
Sistema integrat de vídeo vigilància de llarg abast format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 5 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 11.495,00 IVA inclòs
PVP: 11.495,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila Llarg abast IP 4 canals
Ref CCT957047
Sistema integrat de vídeo vigilància de llarg abast format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 4 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 9.196,00 IVA inclòs
PVP: 9.196,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila Llarg abast IP 3 canals
Ref CCT956046
Sistema integrat de vídeo vigilància de llarg abast format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 3 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 6.897,00 IVA inclòs
PVP: 6.897,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila Llarg abast IP 2 canals
Ref CCT956045
Sistema integrat de vídeo vigilància de llarg abast format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 2 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 4.598,00 IVA inclòs
PVP: 4.598,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 16 canals
Ref CCT956014
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 16 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 23.232,00 IVA inclòs
PVP: 23.232,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 15 canals
Ref CCT956013
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 15 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 21.780,00 IVA inclòs
PVP: 21.780,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 14 canals
Ref CCT956012
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 14 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 20.328,00 IVA inclòs
PVP: 20.328,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 13 canals
Ref CCT956011
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 13 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 18.876,00 IVA inclòs
PVP: 18.876,00 IVA inclòs
Veure producte
Targeta de relés interna 8 entrades 8 sortides per a Vigila
Ref CCT956021
Targeta de relés interna. 8 Entrades o particions (Digital input): Entrades optoacoplades, Tensió d'entrada entre 4.5 V cc i 20 Vcc (màx. 30 Vcc). Leds vermells il·luminats quan les entrades s'activen. 8 Sortides o relés (Relay Output): Contactes secs, lliures de tensió. Consum màxim: DC24V 1A. Leds verds il·luminats quan s'activa un relé. Contactes normalment tancats (N / C). Poden ser configurats individualment com N / A modificant un jumper a l'interior de la unitat.
PVP: 453,75 IVA inclòs
PVP: 453,75 IVA inclòs
Veure producte
Targeta de relés interna 8 entrades 4 sortides per a Vigila
Ref CCT956015
Targeta de relés interna. 8 Entrades o particions (Digital input): Entrades optoacoplades, Tensió d'entrada entre 4.5 V cc i 20 Vcc (màx. 30 Vcc). Leds vermells il·luminats quan les entrades s'activen. 4 Sortides o relés (Relay Output): Contactes secs, lliures de tensió. Consum màxim: DC24V 1A. Leds verds il·luminats quan s'activa un relé. Contactes normalment tancats (N / C). Poden ser configurats individualment com N / A modificant un jumper a l'interior de la unitat.
PVP: 340,31 IVA inclòs
PVP: 340,31 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 12 canals
Ref CCT956010
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 12 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 17.424,00 IVA inclòs
PVP: 17.424,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 11 canals
Ref CCT956009
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 11 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 15.972,00 IVA inclòs
PVP: 15.972,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 10 canals
Ref CCT956008
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 10 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 14.520,00 IVA inclòs
PVP: 14.520,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila IP 9 canals
Ref CCT956007
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 9 entrades de càmera IP amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 13.068,00 IVA inclòs
PVP: 13.068,00 IVA inclòs
Veure producte