Sistema Vigila

Distribuidor 4 entrades 8 sortides Vídeo
Ref CCT952429
Amplificador / Distribuïdor. Entrades: 4 senyal de vídeo. Sortides: 8 senyals de vídeo. Alimentació: 12 V DC. Consum: 650 mA. Dimensions: 133 x 87 x 44 mm. Guany: 10 dB. Controls: Guany, compensació HF, brillantor i contrastos
PVP: 176,66 IVA inclòs
PVP: 176,66 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila Compact 4 canals
Ref CCT955190
sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Conté 4 entrades de càmera N/D amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 3.710,67 IVA inclòs
PVP: 3.710,67 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila PC 10 entrades
Ref CCT954998
sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 10 entrades de càmera amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 14.788,89 IVA inclòs
PVP: 14.788,89 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila PC 11 entrades
Ref CCT954999
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 11 entrades de càmera amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 16.267,78 IVA inclòs
PVP: 16.267,78 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila PC 12 entrades
Ref CCT955000
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 12 entrades de càmera amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 17.746,67 IVA inclòs
PVP: 17.746,67 IVA inclòs
Veure producte
Equip VIGILA PC 2 entrades
Ref CCT952626
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Conté 2 entrades de càmera amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 3.180,57 IVA inclòs
PVP: 3.180,57 IVA inclòs
Veure producte
Equip VIGILA PC 3 entrades
Ref CCT953280
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Conté 3 entrades de càmera amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 4.770,86 IVA inclòs
PVP: 4.770,86 IVA inclòs
Veure producte
Equip VIGILA PC 4 entrades.
Ref CCT952627
Sistema integrat de Vídeo Vigilància format per un Equip Informàtic d’altes prestacions més un software d’Anàlisi d'Imatges. Conté 4 entrades de càmera amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d'incidències i correcte funcionament.
PVP: 6.361,14 IVA inclòs
PVP: 6.361,14 IVA inclòs
Veure producte
Equip VIGILA PC 5 entrades
Ref CCT953281
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Conté 5 entrades de càmera amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 7.605,71 IVA inclòs
PVP: 7.605,71 IVA inclòs
Veure producte
Equip VIGILA PC 6 entrades
Ref CCT952628
Sistema integrat de Vídeo Vigilància format per un Equip Informàtic d’altes prestacions més un software d’Anàlisi d'Imatges. Conté 6 entrades de càmera amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 8.948,90 IVA inclòs
PVP: 8.948,90 IVA inclòs
Veure producte
Equip VIGILA PC 7 entrades
Ref CCT953282
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Conté 7 entrades de càmera amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 10.438,05 IVA inclòs
PVP: 10.438,05 IVA inclòs
Veure producte
Equip VIGILA PC 8 entrades
Ref CCT952629
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Conté 8 entrades de càmera amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 11.931,87 IVA inclòs
PVP: 11.931,87 IVA inclòs
Veure producte
Equip Vigila PC 9 entrades
Ref CCT954997
Sistema integrat de vídeo vigilància format per un equip informàtic d’altes prestacions més un software d’anàlisi d’imatges. Inclou 9 entrades de càmera amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Permet una configuració total de l’escena mitjançant la utilització de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d’àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja…, minimitzant les falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d’Alarmes) per la supervisió d’incidències i correcte funcionament.
PVP: 13.310,00 IVA inclòs
PVP: 13.310,00 IVA inclòs
Veure producte
Equip VIGILA TS per a càmeres tèrmiques / llarga distànica 6 entrades
Ref CCT953315
Sistema integrat de vídeo vigilància format per equip informàtic d'altes prestacions més programari d'anàlisi d'imatges. Disposa de 6 entrades de càmera amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Específicament desenvolupat per treballar amb càmeres tèrmiques, augmentant la distància de detecció i la fiabilitat. També compatible amb càmeres analògiques o IP convencionals. 1 entrada TTL per canal. Permet configuració total de l'escena mitjançant l'ús de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d'àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja ..., minimitzant falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d'Alarmes) per a supervisió d'incidències i correcte funcionament.
PVP: 14.595,55 IVA inclòs
PVP: 14.595,55 IVA inclòs
Veure producte
Equip VIGILA TS per a càmeres tèrmiques 2 entrades
Ref CCT953311
Sistema integrat de vídeo vigilància format per equip informàtic d'altes prestacions més programari d'anàlisi d'imatges. Disposa de 2 entrades de càmera amb parametrització independent pel reconeixement de persones, vehicles o altres objectes. Específicament desenvolupat per treballar amb càmeres tèrmiques, augmentant la distància de detecció i la fiabilitat. També compatible amb càmeres analògiques o IP convencionals. 1 entrada TTL per canal. Permet configuració total de l'escena mitjançant l'ús de barreres virtuals, amb detecció del sentit de moviment i eliminació d'àrees de detecció. Filtrat automàtic de canvis de llum, plantes que es mouen amb el vent, pluja ..., minimitzant falses alarmes. Incorpora comunicació IP amb CRA (Central Receptora d'Alarmes) per a supervisió d'incidències i correcte funcionament.
PVP: 4.865,18 IVA inclòs
PVP: 4.865,18 IVA inclòs
Veure producte