Detectors especials alarma intrusió

Detectors especials alarma intrusió
Detector de fum i calor Via Radio bidireccional
Ref ALA954177
Detector de fum i calor via ràdio unidireccional / bidireccional 868 MHz. Detector sense fil combinat de fum (sensor fotoelèctric) i calor amb 4 sensors de temperatura fixa i increment de temperatura. Sirena de 85 dB a 3 m incorporada. Disposa de diverses maneres de funcionament, fum + calor, només fum i només calor. La manera de "Només Calor" permet ser instal·lat en ambients difícils, com ara cuines o banys. La detecció anticipada s'aconsegueix a partir del ràpid augment de temperatura abans que el fum sigui detectat. Els quatre sensors de calor mesuren la temperatura fixa i el ràpid augment de la mateixa amb precises amidaments i alta immunitat contra falses alarmes. Incorpora un botó de test per activar l'auto-test i l'alarma. Fàcil canvi de les bateries pel mateix propietari. Indicador de baixa bateria mitjançant led i xiulet cada 30 s. Temperatura de funcionament: 0 a 55 ° C. Alimentació 4 bateries de liti de 3 V tipus CR123. Consum: 0,02 mA. Autonomia condicions normals 3 anys. Dimensions: Ø 133,8 × 50,2 mm. Certificació EN14604.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Detector digital de cops ShockTec Plus amb contacte magnètic G3
Ref ALA953915
Microprocessador Digital amb Processament Intel·ligent del Senyal Digital Detecció d'Atac Brut Incorpora un contacte magnètic de porta / finestra. Per finestres, portes, parets i sostres. Sensor piezoelèctric encapsulat bi-morf. Alimentació: De 9 a 16Vcc. Consum (típic): 7,5mA. Carcassa ABS resistent al foc. Dimensions: 25 x 28 x 95mm (detector), 10 x 12 x 58mm (imant). Certificat EN50131: Grau 3
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Detector d'inundació via ràdio supervisat
Ref ALA940147
Microprocessador digital amb tractament de senyal digital intel·ligent. Cable de 2,4 m entre el sensor d'inundació i el transmissor via ràdio. Inclou bateria de liti de 3 V de llarga durada (fins a 5 anys). Completament supervisat. Tamper posterior i tamper de tapa. Rang de funcionament fins a 300m en exterior. Freqüència 868 MHz. Immunitat contra RF: 40V/m 80MHz a 1GHz. Dimensions 81x35x32 mm. Color blanc.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Detector acústic trencament de vidres VIDIT Plus 9m
Ref ALA954005
Muntatge encastat, paret o sostre. Proporciona detecció fiable de trenca,ment de vidre perimetral. Detecta trencament de tot tipus de vidres: Regulars, Templats, Laminats i Alambrats. Basat en un patró de Reconoceixement Acústic microprocessat. Abast de 9 m amb micròfon omnidireccional. Supervisió de micròfon inactiu. Test remot complet sense obrir la unitat. Test utilizant ViTRON™ Tester. Dimensions 87 x 50,7 x 28,6 mm.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Detector CO sense fils unidireccional
Ref ALA941077
Detector de monòxid de carboni via ràdio. Controla la presència de CO de forma contínua. Genera una alarma acústica (85 dB) i senyal a la central, en detectar acumulacions de CO. Funció d'auto-test inclosa, al costat de botó de test manual. Compleix estàndard UL 2034. Inclou 2 bateries de liti de 3 V.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte