Detectores Convencionals

Detectores Convencionals
Detector òptic convencional color negre.
Ref FOC950384
PVP: 30,22 IVA inclòs
PVP: 30,22 IVA inclòs
Veure producte
Detector termovelocimètric convencional DECTV-2.0 color negre
Ref FOC950478
El detector DECTV-2.0 funciona per un increment de temperatura ràpid en un temps concret o per assolir els 58ºC, en ambdós casos el detector entrarà en estat d'alarma, encenent-se el led que incorpora. El detector requereix de la base BCDECO-2.0 per a la seva connexió. Els detectors d'aquesta sèrie no necessiten polaritat, característica que estalvia errors en la connexió. Direccions des 1-250 en el llaç. L'àrea de cobertura és de 20 m2 i l'altura màxima d'instal·lació és de 6 metres. Certificat CPD EN54-5. Color negre.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Detector termo-velocimètric convencional sense fils
Ref FOC950440
Detector termovelocimètric de 58 ° C de classe A1R per a sistemes convencionals via ràdio. Compost de circuit termistor d'alta definició. Equipat amb doble bateria de liti que garanteix el funcionament del detector durant 5 anys aproximadament, sent aquest, totalment supervisat. Doble LED indicador d'alarma. Sensibilitat seleccionable des del programari del mòdul FOC950435. Muntat sobre carcassa de plàstic ABS de mesures O110 x 65 mm. Freqüència de treball de 868MHz. Certificat CPR EN54-5 i EN54-25.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Detector òptic/tèrmic convencional sense fils
Ref FOC950439
Detector òptic/tèrmic via ràdio. Compost de cambra de detecció òptica per reflexió de llum i circuit termistor d'alta definició. Càmera tèrmica de classe A1R (termovelocimètric a 58 ° C). Equipat amb doble bateria de liti que garanteix el funcionament del detector durant 5 anys aproximadament, sent aquest, totalment supervisat. Doble LED indicador d'alarma. Sensibilitat seleccionable des del programari del mòdul FOC950435 (Nivell 1 - Sensibilitat de 2% osc/m). Muntat sobre carcassa de plàstic ABS de mesures O110 x 65 mm. Freqüència de treball de 868MHz. Certificat CPR EN54-5, EN54-7 i EN54-25.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Detector òptic convencional via ràdio.
Ref FOC950432
Detector òptic convencional via radio. Compost de cambra de detecció òptica per reflexió de llum. Equipat amb doble bateria de liti que garanteix el funcionament del detector durant 5 anys aproximadament, sent aquest, totalment supervisat. Doble led indicador d'alarma. Sensibilitat seleccionable des del programari del mòdul SGCWE (Nivell 1-sensibilitat 2% fosc / m). Muntat sobre carcassa de plàstic ABS de mesures O110 x 65 mm. Freqüència de treball de 868MHz. Certificat CPR EN54-7 i EN54-25.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Pilot Remot PIREC-2.0
Ref FOC002231
Pilot Remot indicador d'acció. Repetidor òptic connectat directament a detectors. Dimensions: 80 mm x 80 mm x 42 mm.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Detector tèrmic d'alta temperatura DECAT-2.0
Ref FOC002005
El detector funciona per un increment de temperatura ràpid en un temps concret o per arribar als 78º, en ambdós casos el detector entrarà en estat d'alarma, indicant aquest estat amb el led que incorpora. Els detectors convencionals de la Sèrie 2.0 requereixen de la base BCDECO-2.0 per a la seva connexió. La base inclou una opció de bloqueig que evita la seva manipulació, sent necessària una eina per a la seva extracció. Els detectors d'aquesta sèrie no necessiten polaritat en la seva instal·lació gràcies a la tecnologia que incorpora, característica que estalvia errors en la connexió. L'àrea de cobertura és de 20 m2 i l'altura màxima d'instal·lació és de 6 metres. Certificat CPD EN54-5.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Detector termovelocimètric convencional DECTV-2.0
Ref FOC002004
El detector DECTV-2.0 funciona per un increment de temperatura ràpid en un temps concret o per assolir els 58ºC, en ambdós casos el detector entrarà en estat d'alarma, encenent-se el led que incorpora. El detector requereix de la base BCDECO-2.0 per a la seva connexió. Els detectors d'aquesta sèrie no necessiten polaritat, característica que estalvia errors en la connexió. Sortida per pilot remot. L'àrea de cobertura és de 20 m2 i l'altura màxima d'instal·lació és de 6 metres. Certificat CPD EN54-5.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Detector òptic-tèrmic convencional DECOT-2.0
Ref FOC002003
El detector està basat en la dispersió de la llum infraroja que produeix el fum al interposar-se entre un emissor i un receptor d'infrarojos. La càmera està protegida amb una reixa que evita l'entrada de brutícia i insectes. Incorpora també algoritmes de compensació de la brutícia de la cambra, que evita falses alarmes per brutícia i retarda el manteniment de l'equip. Aquest detector també incorpora un sensor de temperatura, que li permet detectar increments de temperatura ràpids en un temps concret, també li permet detectar una temperatura major o igual a 58ºC, en ambdós casos el detector també entrarà en estat d'alarma. El detector requereix de la base BCDECO-2.0 per a la seva connexió. Els detectors d'aquesta sèrie no necessiten polaritat, característica que estalvia errors en la connexió. Sortida per pilot remot. L'àrea de cobertura és de 60 m2 i l'altura màxima d'instal·lació és de 12 metres. Certificat CPD EN54-7 i EN54-5.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte
Detector òptic de fum convencional DECO-2.0
Ref FOC002002
El detector òptic convencional està basat en la dispersió de la llum infraroja que produeix el fum al interposar-se entre un emissor i un receptor d'infrarojos. La càmera està protegida amb una reixa que evita l'entrada de brutícia i insectes. Incorpora també algoritmes de compensació de la brutícia de la cambra, que evita falses alarmes per brutícia i retarda el manteniment de l'equip. El detector requereix de la base BCDECO-2.0 per a la seva connexió. Sortida per pilot remot. L'àrea de cobertura és de 60 m2 i l'altura màxima d'instal·lació és de 12 metres. Certificat CPD EN54-7.
Preu a consultar
Preu a consultar
Veure producte