Tornar enrere

Com detectar impostors que es fan passar per serveis tècnics

A Plana Fàbrega cuidem especialment els procediments perquè els falsos tècnics siguin detectats amb facilitat, però en el món de la instal·lació i el manteniment cada cert temps ressona algun cas d'estafadors.

El personal autoritzat d'un servei tècnic sempre ha de portar la identificació corporativa a disposició del client, i la seva identitat és comprovable amb una trucada gratuïta al telèfon.

Detectar impostors és possible
Existeixen multitud d'estafadors que troben un escut ideal en els serveis tècnics. Imiten la seva vestimenta i inclús en casos extrems utilitzen material real per fer passar millor com a instal·ladors reals.

Moments econòmics difícils, abonament per a la picaresca
D'una comprovació "rutinària" aquests estafadors sempre treuen algun defecte pel que cobrar en efectiu, a vegades amb rebuts falsos que remeten a telèfons mòbils o inclús a vegades ni això, i emeten a factures que mai ens arribaran.

Ens trobem en moments econòmics difícils i l'enginy delictiu s'aguditzarà encara mes, pel tant una bona recomanació és extremar les precaucions i fer les degudes comprovacions, ràpides i efectives.

Identificació corporativa i trucada a la nostra central
El nostre personal disposa d'una targeta corporativa d'identificació, amb mesures anti còpia i aquesta sempre està a disposició dels nostres clients. Per la seva comprovació pot trucar al número que indica la targeta i una operadora li confirmarà la identitat del nostre tècnic.

Persones de confiança
Els nostres clients compten amb programes periòdics de manteniment i en el cas que es programin visites el tècnic que vindrà serà, un tècnic de confiança de la zona, ja que tenen una àrea assignada i sempre l'atendrà la mateixa persona.

Un altre punt que diferencia a Plana Fàbrega d'altres empreses és l'elevada estabilitat laboral del nostre equip, que fa que tant en la part comercial com la tècnica la seva persona de contacte no vagi canviant, es manté en períodes d'assignació llargs, cosa que afavoreix la confiança i facilita el seu control. El grup de persones en contacte amb vostè sempre li resultaran familiars i seran reconeixibles.

Ventall de formes de pagament o domiciliació
Abans l'efectiu era l'única forma de pagament, però en l'actualitat la domiciliació bancaria, la transferència i el pagament amb targeta són sempre altres opcions. En el cas d'estafadors, el pagament en metàl·lic sempre serà la millor opció per ells i la que us proposaran. En el cas dels manteniments, el més utilitzat amb diferència és la domiciliació bancària amb factura. A més a més, els nostres rebuts i factures sempre porten les nostres dades de contacte que fa que es puguin comprovar telefònicament.

Visita a particular, sempre concertada
Les nostres visites són sempre organitzades, concertades i amb antelació, mai improvisant la nostra arribada. Només li trucarà la nostra central o el bé tècnic de confiança.

Per tant, si té dubtes, i vol detectar impostors que es fan passar per nosaltres, només ens ha de trucar de forma gratuïta als nostres telèfons de contacte i el nostre equip l'ajudarà a tenir total tranquil·litat o a desemmascarar a possibles d'estafadors.



Uneix-te a la nostra Newsletter
Subscriu-te al nostre blog
Rep els nous posts al teu correu
Nou comentari
Codi de verificació
reload
 Tornar enrere