Tornar enrere

Solucions WI-FI de Plana Fàbrega per a l'ambit domèstic i empresarial

SWITCHES, SOLUCIONS INDUSTRIALS, WI-FI, VIDEOVIGILÀNCIA I LLAR DIGITAL

Solucions per a la llar 

Vivim en un món digital, volem que tots els nostres dispositius gaudeixin de la millor connexió en qualsevol lloc i amb una experiència d'usuari sense límits. Volem veure streaming 8K, jugar en línia, dir-li a Alexa o a Google que encengui les llums, veure el que està passant a casa quan no estem i, per descomptat, teletreballar amb el màxim rendiment i seguretat.

Tot això necessita productes tecnològicament avançats i amb la garantia de seguretat i fiabilitat que només pot donar un gran fabricant. I Plana Fàbrega ho proporciona tot.

Si necessites un router a l'última amb Wi-Fi 6, crear una xarxa Wi-Fi emmallada, una càmera IP que t'avisi si detecta persones i gravi gratuïtament en el núvol, un hub USB-C per a tenir la connectivitat d'una docking station o un router/dongle 4G perquè no tens banda ampla, sempre hi ha un producte Plana Fàbrega que s'adapta a les teves necessitats.

Solucions per a empreses

Per a entorns empresarials, industrials, educació, hotels i restauració o sanitat, Plana Fàbrega té la tecnologia, l'experiència i el suport per a oferir l'assessorament que busquen els clients més exigents.

El que realment ens diferencia no és només la tecnologia i fiabilitat de les nostres solucions, sinó l'ampli equip humà que dediquem a assessorar tant els instal·ladors com a l'usuari final.

Les nostres solucions de switching, switching industrial, Wifi professional i videovigilància ofereixen el millor rendiment de la seva classe i compten amb multitud de casos d'èxit en gran varietat d'entorns. A més, els nostres avançats sistemes de gestió de xarxes, incloent-hi el Cloud Networking, ens posicionen a l'avantguarda de la gestió remota.

Plana Fàbrega destaca per tenir el portfolio de Switches més versàtil, amb més de 150 models per a adaptar-se a qualsevol entorn o necessitat, amb àmplia varietat en densitat de ports Gigabit, 10/40 Gigabit, coure o fibra, apilat físic, opcions PoE, etc. Des del nivell bàsic sense gestió, fins a solucions totalment gestionades, switches per a centres de dades, switches industrials o amb gestió Cloud Networking. I el nostre ampli equip comercial i tècnic pot assessorar-te per a la millor elecció.



Uneix-te a la nostra Newsletter
Subscriu-te al nostre blog
Rep els nous posts al teu correu
Nou comentari
Codi de verificació
reload
 Tornar enrere