Tornar enrere

Reportatge Drons en “Valor Afegit” de TV3

18/04/2022

Serveis de vigilància aèria amb drons

El passat dia 30 de març 2022 en el programa sòcio-econòmic de referència a TV3 “Valor Afegit” es va emetre un reportatge on s’explicava els servei que Plana Fābrega ofereix de vigilància en drons. En el programa es va veure un dron volant per la nostra Central Receptora d’Alarmes.

També van fer una entrevista a Francisco Osuna, Responsable del Dpt. de Vigilància de Plana Fābrega, mentre els nostres vigilants rebien una formació teòric-pràctica sobre pilotatge de drons que ens van fer Mars Intelligence.

Mars Intelligence és una consultora especialitzada en la utilització de drons en tasques de seguretat i emergències, que assessora empreses de seguretat privades i policies locals.

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/valor-afegit/valor-afegit-drons-per-millorar-els-dispositius-de-seguretat/video/6151606/
  • Els drons per a vigilància constitueixen excel·lents solucions per automatitzar la tasca de mantenir controlada una àrea determinada.
  • La versatilitat d'aquests dispositius tecnològics possibilita incorporar-los diferents equips de monitorització com a càmeres tèrmiques addicionals, que permeten captar allò que l'ull humà no pot veure. Els drons han esdevingut un complement indispensable dins del sector de la seguretat i la vigilància amb el que Plana Fàbrega us pot assistir.




Uneix-te a la nostra Newsletter
Subscriu-te al nostre blog
Rep els nous posts al teu correu
Nou comentari
Codi de verificació
reload
 Tornar enrere