Qui som

Som Grup Plana Fàbrega, una empresa tecnològica de referència en Seguretat, Telecomunicacions, Material elèctric. 

Comptem amb una xarxa comercial de setze punts de venda als territoris de Catalunya, Astúries i Marroc des d’on desenvolupem un servei integral personalitzat per a cada client, únic al mercat perquè treballem com autèntics partners. La clau del nostre èxit és que només instal·lem productes de qualitat que compleixen la normativa europea i oferim una assistència tècnica impecable. 

Grup Plana Fàbrega ofereix productes serveis específics per a cada tipologia de client, segons es tracti d’un professional del sector, un particular o una administració pública.


Grup Plana Fàbrega va ser creada l’any 1967 per Joan Plana Fàbrega, que aleshores era un jove emprenedor de Lleida acabat d’aterrar a Barcelona amb moltes idees i il·lusions. Amb una gran visió de futur, va començar instal·lant porters automàtics fins a fer créixer l’empresa i convertir-la en el que avui és Grup Plana Fàbrega, una companyia sòlida líder en el seu sector, capaç de donar un servei global.

Després de 50 anys, Grup Plana Fàbrega treballa amb la solidesa d’una empresa amb experiència i propera als seus clients. Diàriament apliquem els nostres valors, en tots els nostres serveis i en la relació amb els nostres clients.

• Plana Fàbrega, partner dels nostres clients: oferim un servei integral als clients de forma que se sent acompanyat des del primer moment. 

• Plana Fàbrega és tecnologia: proposem i assessorem sobre les darreres novetats en materials i productes.

• Plana Fàbrega, una empresa èticament responsable: estem compromesos amb els clients i els propis treballadors. 

• Plana Fàbrega, una empresa sòlida: 50 anys d’experiència ens avalen.

Productes i serveis
Seguretat
Instal·lem productes d’última tecnologia que garanteixen la màxima protecció. Comptem amb una central receptora d’alarmes pròpia ubicada a Barcelona amb vigilància les 24 hores els 365 dies l’any. Permanentment connectada a les forces de seguretat, des d’on es controlen els moviments que detecten els nostres sistemes de seguretat i oferim múltiples serveis associats: videovigilància, videoanàlisis, custòdia de claus, rondes de vigilància...Estem homologats per la Direcció General de Policia com a empresa de seguretat. Només treballem amb productes aprovats per normativa europea.

Telecomunicacions
Estem atents al desenvolupament de la tecnologia en telecomunicacions. Oferim els millors productes amb un manteniment personalitzat i un assessorament de totes les novetats del sector.
 
Material elèctric. Il·luminació Led i eficiència energètica
Som partners dels nostres clients. Material elèctric de qualitat i un assessorament permanent sobre els productes són la millor garantia per a l’instal.lador. Disposem de magatzems a cada delegació per tal de servir les comandes amb la màxima rapidesa. 

Servei Post-Venda
Els nostres tècnics són professionals qualificats amb experiència, volem ser el partner de confiança i donar tranquil·litat a tots els nivells per mantenir les seves instal·lacions com el primer dia: serveis preventius i normatius.

Oficina tècnica-enginyeria pròpia
Enginyers propis a la seva disposició per assessorar-lo en la prescripció dels seus projectes

Serveis de vigilància i auxiliars
La relació de confiança que establim amb els nostres clients és la base amb la qual oferim altres serveis complementaris: 

     • Serveis de Vigilància
           - Vigilants
           - Rondes de Vigilància
           - Custòdia de claus

     • Serveis Auxiliars
           - Neteja a empreses i particulars
           - Conserges
           - Telefonistes-recepcionistes

Productes i serveis
Productes i serveis